BL-30000

OCAK ÜSTÜ TEFLON EL TOST MAKİNASI

Toptan fiyatları görmek için üye girişi yapın

%8 İNDİRİM

70,00 TL

65,00 TL

STOKTA YOK

Hızlı Kargo

İade Garantisi

%100 Memnuniyet

Saat 16:00' a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargo
Ürün Hakkında

OCAK ÜSTÜ TEFLON EL TOST MAKİNASI

Ergonomik ve İşlevsel Tasarım

ocak üstü tost makinesi rahat ve işlevsel kullanımı sayesinde mutfaklarda hızlı bir şekilde yemek pişirmeyi vadetmektedir. El tostu 2 ekmeklik kapasitesi ile çok hızlı bir şekilde tost yapabilmektedir. Ürün sadece tost yapma işlemi için değil kestane pişirilmesi ve ızgara yapılması için de tercih edilmektedir.

Teflon kaplama el tostu ile pişirilen yemeklerin yüzeylere yapışmasını engellemekte ve yapışmasını önlemektedir. Teflon kaplama yüzeyler ısının eşit bir şekilde yayılmasını sağlamaktadır. Bu özellik cihazın her yüzeyinin kullanılabilmesini sağlamakta ve yakıt tasarrufuna yardımcı olmaktadır. Teflon kaplamanın hafif olması ürünün kolay bir şekilde yemek pişirmede kullanılabilmesini vadetmektedir. Cihazda kullanılan kaplama ısıyı çok hızlı bir şekilde ilettiğinden ekmeğin çıtır çıtır olmasını, içinin ise yiyeceklerin istenilen seviyede pişmesini sağlamaktadır.
Enerji Tasarrufu

Ürün ocak üstü çalıştığından elektrik tüketmemektedir. Cihaz ocak üzerinde kolay bir şekilde ısıtılabildiği gibi sobalar üzerinde de ısıtılabilmektedir.

Yanmaz Ahşap Sap

Yanmaz ahşap sap teflon kısmın ısınmasından sonra da ısınmayarak ürünün sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Özel tasarım ahşap ısınmaz sap sayesinde çok kolay bir şekilde çevrilebilmekte ve yiyeceklerin iki tarafının eşit şekilde pişirilmesini sağlamaktadır.


İnce Tasarım

Ürün ince tercih edildiğinde ince tasarımı sayesinde alan tasarrufu sağlamaktadır.


Kolay Temizlik

Teflon kaplamanın yapışmaz ve yakmaz özelliği el tostunun kolay ve hızlı bir şekilde yıkanabilmesini sağlamaktadır.

TOPLAM UZUNLUK 41 CM SAP UZUNLUK 21 CM 
GÖVDE KISMI BOY:23cm EN :17cm

 

BENZER ÜRÜNLER

Bizde bunlar da var!

Tebrikler

Ürün Sepetinize eklendi.

Tebrikler

Ürün Favori listenize eklendi.